E-commerce

E-commerce rješenja za pojedinačne i multi vendor shopove

E-Commerce shop

brzo, profesionalni dizajn,  SEO, fleksibilnost, različiti modeli naplate

Modeli plaćanja

Kartično plaćanje, plaćanje kripto valutama, plaćanje bankovnim transakcijama…

Direktna i B2B prodaja

E-trgovine podržavaju prodaju krajnjim kupcima i B2B prodaju prema partnerima…

AGENDUM E-COMMERCE

Aplikativna rješenja za e-trgovinu baziraju se na modernim , korisniku ugodnim alatima, a kompletan sustav  podržan je raznim stupnjevima integracije osa kontakt centrom, do integracije sa standardnih trgovačkim aplikacijama (skladišno, materijalno, TRS…).

  • Prilagodba korisniku 85% 85%
  • Jednostavnost upravljanja 93% 93%
  • Uslužnost 95% 95%

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Modeli isporuke

E-trgovine podržavaju različite modele isporuke te aktivno prate operativu i poslovni proces povezan sa isporukom naručene robe.

WEB dizajn

Web dizajn, SEO postavke i promocijski servisi i usluge specijalnost su Agendum djelatnika. Otvoreni smo za prijedloge i modele suradnje koji najviše odgovaraju profilu i zahtjevima naših korisnika.

Funkcionalnosti

Rješenja za web prodaju temeljena na Agendum CRM sustavu odlukuje jednostavnost, prilagodljivosti  kvalitetna potpora…

Prodajne funkcije

Prodajne funkcije koncentrirane su u CRM modulu koji prati razne komunikacijske kanale (e-mail komunikaciju, telefonsku komunikaciju i dr.). sa partnerima te omogućava projektno vođenje komunikacije i potrebnih zabilješki.

Prezentacijske funkcije

Prezentacijske funkcije organizirane su kroz Web stranice/portale kao i kroz opciju pristupa Web stranicama putem pametnih telefona, tableta i sličnih uređaja. Naime, svi produkti Agenduma  su prilagođeni radu na raznim platformama.

Responzivni dizajn

Responzivni web dizajn (RWD) je način izrade internet stranice koji omogućava prilagođavanje prikaza stranice uređaju na kojem se stranica pregledava tj. veličini ekrana zavisno od uređaja (desktop, laptop, tablet, mobitel, smart TV).

Jedna od najistaknutijih značajki Agendum rješenja je upravo prilagođenost raznim platformama. Agendum Web-trgovine su privlačne, čitljive i jasne, neovisno promatrate li ih putem desktop sučelja, tableta, pametnih telefona (smartphone-a) ili društvenih mreža.